Horror Film od 14. února v nabídce UPC

V Praze dne 11.Února 2013

Nová televize Horor Film je prvním programem se zaměřením na tento specifický žánr v tuzemsku. Vysílání, které bude plně v českém jazyce, je plánované denně od 00.00 do 05.00.

Diváci Horor Filmu se můžou těšit na české, československé i zahraniční celovečerní filmy, dokumenty, filmy o filmu či hudební klipy. Vysílání zahájí bizarním detektivním hororem Tomáše Kučery Poslední výkřik s Ivetou Bartošovou. Provozovatelem Horor Filmu je Československá filmová společnost (CS film, CS mini). Žánrová televize bude součástí nabídek Komfort a balíčku Relax kabelové televize UPC. Diváci ji naladí na stejné pozici jako program CS mini, jenž vysílá denně od 6.00 do 12.00, a CS film (12.00–24.00).

UPC Česká republika, s.r.o. je největším českým poskytovatelem placených televizních služeb a širokopásmového vysokorychlostního internetu. Její kabelové sítě jsou v dosahu 1,34 milionu domácností v 370 lokalitách. Služby UPC využívá 1,2 milionu zákazníků. UPC je dceřinou společností Liberty Global, Inc.

Juraj Gerbery
Public Policy Manager