Óčko Gold a Fajn Rock TV v nabídce UPC

V Praze dne 30. května 2013

UPC Česká republika rozšiřuje od 1. června 2013 nabídku hudebních digitálních programů o Óčko Gold a Fajn Rock TV

Nejpopulárnější česká hudební televize Óčko získá sestru v podobě stanice Óčko Gold, zaměřené na největší hudební hity české, slovenské i světové scény od 60. do 90. let. Ve svém programu nabídne největší idoly a nezapomenutelné desky, mj. Tinu Turner nebo skupiny ABBA a Bon Jovi. Óčko Gold bude součástí nabídek Klasik a Komfort.

Program Fajn Rock TV tvoří žánrové videoklipy domácí a světové produkce, záznamy koncertů, profily interpretů a aktuální zpravodajství z oblasti hudebního průmyslu. Fajn Rock TV bude součástí služby Komfort a balíčku hudebních stanic Music. Ten již obsahuje programy MTV, MTV Rock, MTV

Dance, VH1, VH1 Classic, C Music a Mezzo.

UPC Česká republika, s.r.o. je největším českým poskytovatelem placených televizních služeb a širokopásmového vysokorychlostního internetu. Její kabelové sítě jsou v dosahu 1,34 milionu domácností v 370 lokalitách. Služby UPC využívá 1,2 milionu zákazníků. UPC je dceřinou společností Liberty Global, Inc.

Juraj Gerbery
Public Policy Manager