Dvůr Králové se připojuje k vysokorychlostnímu internetu a digitální kabelové televizi

/Dvůr Králové, 1. prosince 2014/ Letošní vánoční televizní program už budou mít obyvatelé Dvora Králové možnost sledovat v digitální kvalitě. K dispozici budou mít až 150 televizních kanálů. Současně se mohou připojit k síti vysokorychlostního internetu o rychlosti až 240 Mbit/s, kterou vybudovala společnost UPC Česká republika. Od 1. prosince se tak k digitální televizi a optickému internetu může připojit 2444 královédvorských domácností.

Optická síť znamená lepší služby
Novou optickou síť v délce 6,7 kilometrů vybudoval během 5 měsíců největší český poskytovatel kabelové televize a vysokorychlostního internetu UPC Česká republika, s.r.o. Doposud měli zákazníci UPC ve Dvoře Králové možnost využívat pouze služby analogové televize. Od 1. prosince ale budou moct využívat všechny služby UPC - digitální kabelovou televizi, vysokorychlostní internet přes optické kabely nebo pevnou telefonní linku.

Nejrychlejší internet, mobilní TV a nejširší nabídka HD kanálů
Díky novince od UPC, službě Horizon Go mohou diváci sledovat až 63 televizních kanálů v mobilu, tabletu, notebooku nebo PC. Na svůj oblíbený TV pořad se může dívat celá rodina až na 3 různých mobilních zařízeních a v televizi současně. Dalšími zajímavými službami je možnost připojení k internetu o rychlosti až 240 Mbit/s, sledování až 150 televizních kanálů v digitální kvalitě s 36 kanály v HD rozlišení nebo například služby UPC telefon a přístup do videotéky HBO GO s 1500 hodinami filmů.

„Obyvatelům Dvora Králové nabízíme možnost získat ještě rychlejší internet na rok zdarma. Pokud si do konce roku objednají například balíček 50 TV programů a 40 Mb internet, zrychlíme jim automaticky internet na 120 Mbit/s po celých 12 měsíců,“ upozorňuje na speciální nabídku Jan Kohout, ředitel segmentového marketingu UPC.

Připojení pro dva a půl tisíce domácností Dvora Králové
Z přibližně 16 000 obyvatel Dvora Králové bude mít přístup k optické síti UPC téměř dva a půl tisíce domácností, což odpovídá přibližně 40 % všech obyvatel města. Detailní informace ke službám UPC dostupným ve Dvoře Králové od 1. prosince 2014 naleznete na speciální webové stránce .

www.upc.cz/kombinace-sluzeb/dvur-kralove/

David Frodl