UPC partnerem konference FTTX fórum 2014

Praha 12. května 2014

Konference je určena nejen pro poskytovatele internetových služeb, ale i pro větší firmy či každého, jenž má k této tématice odborně co říci. Vítáni jsou samozřejmě i posluchači, kteří se mohou rovněž zúčastnit diskuse s předními odborníky z oboru. Konference se uskuteční 29.5.

Na letošním již 7. ročníku tohoto setkání odborníků v oblasti vysokorychlostních datových přenosů budou prezentována a diskutována následující témata:

• Elastické CDN - jak mění pravidla a možnosti distribuce obsahu
  • Od směrovačů až k CGNAT na platformě Juniper Networks
  • Advanced Compression a snížení síťového přenosu v prostředí Data Guard
  • Carrier Ethernet 2.0 certifikace sítě UPC od Metro Ethernet Forum (MEF)
  • Detekce útoků a anomálií v prostředí ISP
  • RADWARE: Efektivní DDoS štít a ochrana webových aplikací
  • Ochrana proti DDoS jako služba, aneb jak se bránit DDoS, když už linky nestačí

„Jsme rádi, že můžeme opět podpořit FTTX fórum, které vnímáme jako užitečnou platformu k setkávání odborníků z oboru, ke sdílení informací a také k diskusi nad nastupujícími trendy“ řekl Martin Pochmon, vice prezident B2B. „Jsme rádi, že budeme moci za naší společnost prezentovat i certifikaci Ethernetu MEF , kterou nově nabízíme našim firemním zákazníkům“ dodal.

Konferenci bude moderovat Miloslav Sova, předseda sdružení Internet provsechny.cz, detailní informace o konferenci je možné najít na adrese http://fttxforum.cz/

Kontakt:

Martin Pavlíček