UPC spouští službu HBO GO

V Praze, dne 28. 7. 2014

Společnost UPC spouští službu HBO GO, která bude dostupná pro všechny zákazníky s aktivní DTV nebo digitální službou HBO, HBO HD, Superfilm a Supreme. Jedná se o možnost sledovat pořady z videotéky HBO, která obsahuje přes tisíc titulů, a to až na čtyřech různých zařízeních. UPC službu poskytuje zdarma, bez jakýchkoliv dodatečných poplatků.

HBO GO umožňuje přístup do videotéky HBO, kde diváci najdou až patnáct set hodin obsahu. Jedná se o aktuálně uváděné filmy na HBO a dalších programech, ale i o významnou část vlastní tvorby HBO, například seriály Hra o trůny, Temný případ, True Blood: Pravá krev, Bratrstvo neohrožených, Sex ve městě, Řím, Hořící keř s jedenácti cenami Českého lva, nový seriál Pozůstalí a další.

“Chápeme, že se u našich zákazníků mění požadavky na způsob sledování pořadů a proto jim chceme nabízet naše programy na více zařízeních a v čase, který si sami zvolí. HBO GO je první příklad takového přístupu a chceme v tomto trendu pokračovat i v budoucnu “ řekl Jason King, viceprezident pro marketing a prodej UPC.

„Jsme rádi, že můžeme zpřístupnit HBO GO pro zákazníky UPC. Navíc, díky tomu, že součástí služby bude i živé vysílání kanálu HBO, budou mít uživatelé HBO GO svůj oblíbený program, kdykoliv a kdekoliv se budou nacházet. Reagujeme tímto na změny návyků uživatelů a na jejich měnící se potřeby řekl Ivan Ševčík, country manažer HBO pro Českou republiku.

Nově HBO připravuje i třináctidílný seriál AŽ PO UŠI, vycházející z izraelského formátu „When Shall We Kiss“ - v programu bude uveden na podzim 2014. Vypráví o milostných vztazích v současné společnosti, podle scénářů Ivy Klestilové a Terezy Dusové jej natočil uznávaný český režisér Jan Hřebejk.

Dalším zajímavým projektem, na který se diváci mohou těšit, je dramatický seriál “Knick: Doktoři bez hranic” z produkce Cinemaxu od oscarového režiséra Stevena Soderbergha. Odehrává se v New Yorku roku 1900, v nemocnici Knickerbocker Hospital, kde pokrokoví lékaři a zdravotní sestry posouvali hranice medicíny v době, kdy úmrtnost lámala rekordy a antibiotika neexistovala.

Kromě knihovny pořadů HBO GO umožňuje i živé přehrávání (streaming) programu HBO. Zákazník může službu HBO GO využívat na čtyřech typech zařízení – osobním počítači, Smart TV, tabletu a mobilním telefonu, přičemž vybrané pořady lze sledovat zároveň na dvou zařízeních.

Ke službě je možné se přihlásit na stránkách www.hbogo.cz. Zákazníci musí mít vytvořenou registraci na Moje UPC na

adres: https://my.upc.cz.

Kontakt: