Formule 1 na kabelové síti UPC v HD

/Praha, 9. března 2015/ Sport 1 a Sport 2 nabídne od úterý 10. března ve vysokém rozlišení kabelová společnost UPC. V pátek 13. března se pak rozezní i motory Formule 1 na okruhu v australském Melbourne. Tréninky a kvalifikační jízdy bude přenášet Sport 1 a závody poběží na Sport 2. UPC zařazením dvou nových kanálů v HD nabídne už 39 kanálů ve vysokém rozlišení.

Sport 1 HD a Sport 2 HD bude dostupný hned od začátku pro 160 tisíc zákazníků UPC

Sport 1 HD a Sport 2 HD budou dostupné všem předplatitelům tarifů Komfort. Zákazníci s tarifem Klasik si mohou vybrat jeden z balíčků Sport, Darwin nebo Relax. Všichni, kteří zvolí balíček Sport s celkem 10 kanály, jej mohou přijímat bez příplatku ke stávajícímu tarifu. „Celkově bude mít Sport 1 HD a Sport 2 HD k dispozici hned od začátku vysílání 160 tisíc našich zákazníků. Zařazením těchto dvou programů pokračujeme v posilování naší nabídky HD kanálů, kterých poskytujeme už 39. Sport 1 HD a Sport 2 HD budou dostupné na pozicích 140 resp. 141, “ doplňuje Jan Kohout, ředitel segmentového marketingu UPC.

Formule 1 nabídne zajímavější podívanou než kdy dříve

Závody Formule 1 se budou vysílat z nového F1 studia. Fanoušci uvidí reportáže přímo ze závodních okruhů, rozhovory s jezdci nebo analýzy jednotlivých závodů. Vysílání věnované Formuli 1 bude obecně mnohem širší, než na co byli diváci zvyklí.

David Frodl
Media relations manager