Vlasta Touš (38) nastupuje na pozici Senior brand manager UPC

Na pozici Senior Brand Manager nastoupil do UPC od ledna Vlasta Touš. Na starosti bude mít definici a podporu aktivit směrem ke značce a jejím hodnotám. Současně bude připravovat zadání pro reklamní a mediální agentury a úzce spolupracovat napříč odděleními v UPC – zejména s oddělením segmentového marketingu, sales a reportingem: „Jeho hlavním úkolem bude posilování pozice UPC jako lídra trhu kabelové televize a nejrychlejšího internetu se zaměřením na rozvoj interaktivní televize Horizon a videotéky My Prime“ řekl Karel Smrž, ředitel pro značku a zákaznickou zkušenost UPC, s nímž bude Vlasta úzce spolupracovat.

Vlasta se pohybuje v reklamní branži 15 let. Profesní kariéru zahájil ve společnosti Euro RSCG, dále pracoval na různých pozicích v reklamních agenturách Lowe GGK, BBDO, Leo Burnett a Ogilvy Group. Do UPC přichází z pozice Account Director z agentury Wellen, kde se věnoval novému businessu a pracoval pro klíčové klienty Vodafone nebo Nike.

Vlasta má ekonomické vzdělání, zajímá se o film a hudbu. Ve volném čase se věnuje rodině a sportuje.

David Frodl
Media relations manager