UPC modernizuje síť v Karlových Varech

(Karlovy Vary, 1. února 2016) Lepších služeb v oblasti internetu a kabelové televize se od února dočká téměř 3 600 domácností na síti UPC. Modernizace sítě v Karlových Varech umožňuje využití všech služeb, jako je interaktivní televize Horizon s více než 130 televizními kanály, vysokorychlostní internet o rychlosti až 300 Mbit/s nebo telefonní služby.

„Naše služby budou od února nově dostupné v dalších 3 600 domácnostech. Celkem jsme v minulém roce zmodernizovali a postavili nové sítě v dosahu více než 62 000 domácností a aktuálně jsou naše služby dostupné pro více jak 1,42 milionu domácností v ČR. Letos se budeme soustředit především na intenzivní výstavbu nových sítí,“ prozrazuje marketingový ředitel UPC Jan Kohout.

Interaktivní televize s videotékou

Interaktivní televize Horizon od UPC představuje nové, uživatelsky příjemné prostředí s intuitivním ovládáním, které přináší vyšší komfort při sledování více než 130 televizních kanálů, z nichž se vysílá 49 v HD rozlišení.

Součástí televize Horizon je neomezená videotéka My Prime s více než tisícovkou filmů, seriálů a dokumentů. Veškerý obsah i rozhraní v My Prime je v češtině. My Prime je možné sledovat na HD mediaboxech i prostřednictvím aplikace Horizon Go na chytrých telefonech, tabletech nebo laptopech.

Součástí videotéky My Prime jsou například zahraniční tituly Vlk z Wall Streetu, Rivalové nebo Nymfomanka, z českých filmů například Příběh Kmotra, Okresní přebor nebo Pelíšky a desítky zrestaurovaných filmů z Národního filmového archivu. Děti ocení tradiční české pohádky a seriály Krtkova dobrodružství, Mach a Šebestová, Tři veteráni nebo Lucie postrach ulice.

Internet, televize i telefon pod jedním účtem

Zákazníci si mohou užívat i nové internetové tarify s rychlostmi 100, 200 a 300 Mbit/s. Výhodou modernizace sítě UPC je především možnost využití celé nabídky služeb – interaktivní televize na doma i na cesty, internetu a telefonu. Všechny služby tak zákazník může pohodlně spojit pod jedním účtem.

Detailní informace k modernizaci sítě a službám UPC dostupným v Karlových Varech naleznete na speciální webové stránce www.upc.cz/modernizace.

David Frodl
Media relations manager