Jsem stávající zákazník s HD Mediaboxem a dostal jsem informaci, že mě budete převádět na službu Horizon. Co se stane s mými nahrávkami?

Nahrávky Vám zůstanou zachovány i po převedení na nové menu (uživatelské prostředí). Nicméně pokud budete chtít nahrát nový pořad po převedení na nové uživatelské prostředí, budete vyzváni k přeformátování Vašeho hard disku a veškeré nahrávky z období před převedením budou smazány. 

 
 

Pomohla Vám tato odpověď?

  1. Prosím vyberte odpověď
  2.  

    Tento formulář slouží pro zpětnou vazbu. Na dotazy přes tento formulář nebude odpovídáno