UPC zařazuje od 1. června dětský kanál Nick Jr.

Společnost UPC připravila ke Dni dětí dárek pro nejmenší diváky

Praha 31. května 2017 – Nabídka digitální kabelové televize Horizon od UPC bude od 1. června rozšířena o nový atraktivní program, který potěší zejména nejmenší diváky. Jedná se o oblíbený dětský program Nick Jr., s nabídkou oblíbených dětských postaviček v čele s průzkumnicí Dorou, který je od této chvíle plně lokalizován do češtiny. Od 1. června se také rozšíří nabídka televizního tarifu Komfort, ve kterém přibydou dva atraktivní programy – Travel Channel HD a NatGeo Wild HD. Oba programy budou do Komfortu přesunuty z balíčku Koktejl. Digitální kabelová televize Horizon od UPC po této změně nabízí více než 60 programů v HD kvalitě, tedy třetinu z celkových téměř 180 programů v kompletní nabídce.

„Společnost UPC rozšířením programové nabídky opětovně potvrzuje své úsilí poskytovat žánrově rozmanitou a bohatou nabídku s přihlédnutím k požadavkům a představám zákazníků. Vedle obohacování nabídky o nové programy se soustředíme též na co nejvyšší podíl programů v HD rozlišení, kterých je v současnosti už více než čtyřicet. Věřím, že nově přidané programy zpestří výběr pro diváky televizní zábavy, kterou si můžou vychutnávat i v HD kvalitě,“ uvedl Martin Miller, generální ředitel společnosti UPC v České a Slovenské republice.

O digitální televizi Horizon od UPC

Digitální kabelová televize Horizon od UPC nabízí více než 180 programů všech žánrů, včetně více než 60 stanic v HD kvalitě. Vedle bohaté programové nabídky a vysoké kvality obrazu a zvuku, diváci vysoce hodnotí zejména celou řadu funkcí, které zvyšují uživatelský komfort a nabízejí úplně nový zážitek ze sledování televize (například sedmidenní Zpětné zhlédnutí s více než 40 nejsledovanějšími stanicemi, videotéka MyPrime s více než 2000 tituly atd.). Výhody a přednosti Horizon TV umocňuje i mobilní televize Horizon Go, která nabízí další TV obrazovku nejen do domácnosti. S Horizon Go mohou zákazníci UPC sledovat více než 80 TV stanic, z toho téměř 30 v HD kvalitě, prostřednictvím internetového připojení kdekoli a odkudkoli v České republice, a to až na 3 zařízeních současně (mobil, tablet, počítač). Horizon Go podporuje i Chromecast a Airplay, díky čemuž je živé vysílání Horizon Go možné sledovat i v Apple TV, Smart TV, či TV přijímačích se zařízením Chromecast, které umožňuje obsah z mobilu sledovat i na televizi. Mobilní televizi Horizon Go získají všichni zákazníci digitální kabelové televize UPC bezplatně.

O UPC a Liberty Global

Společnost UPC patří mezi největší poskytovatele TV, internetových a telefonních služeb v České republice a Slovenské republice. Pro své zákazníky neustále zkvalitňuje služby, které zahrnují digitální a mobilní televizi s nabídkou programů všech žánrů včetně stanic v HD rozlišení, širokopásmové internetové připojení, a telefonní služby. Pro více informací o společnosti UPC v České a Slovenské republice navštivte stránky www.upc.cz a www.upc.sk. Společnost UPC Česká a Slovenská republika je součástí společnosti Liberty Global (NASDAQ: LBTYA, LBTYB, LBTYK, LIAL and LILAK), největšího světového mezinárodního poskytovatele kabelových služeb, působícího ve více než 30 zemích v Evropě, Latinské Americe a Karibiku.

Jaroslav.Kolar@upc.cz
jkolar@upc.sk