Tiskové zprávy > 2017 > Tisková zpráva

UPC překročila padesátku HD programů

/Praha, 14. března 2016/ Nabídka digitální kabelové televize od UPC se rozšíří o dalších 5 programů, z toho 3 ve vysokém rozlišení. Nově mohou zákazníci UPC sledovat kanály AMC HD, Filmbox Premium HD, Eroxxx HD, Extasy TV a Crime and Investigation. Programové změny, díky nimž UPC ještě zvětší nejširší nabídku HD kanálů v České republice na 52, probíhají právě dnes 14. března.

UPC od 10. března také rozšířila nabídku rozhlasových digitálních stanic na 80 a současně omezí analogově vysílaná rádia na 10 nejposlouchanějších stanic.

K programovým změnám se vyjadřuje marketingový ředitel UPC Jan Kohout:

„Prioritou pro naše zákazníky je vysílání ve vysokém rozlišení. Zařazení dalších tří kanálů v HD přináší našim předplatitelům stabilně nejširší a nejkvalitnější nabídku ve vysokém rozlišení na českém trhu o celkovém počtu 52 kanálů. Kompletní nabídka bude obsahovat 139 unikátních programů. Kromě klasického vysílání zvyšujeme také podíl HD titulů ve videotéce My Prime, kde je v tuto chvíli více než 40 procent filmů a většina seriálů v HD. Celkově už naše videotéka nabízí přes 1600 titulů.“

Nové kanály v nabídce UPC

Své verze ve vysokém rozlišení se od dubna dočká i Filmbox Premium HD. Špičkový filmový kanál zůstává nadále dostupný všem klientům služby Komplet a balíčku Filmbox Premium, který od března získal nový název právě po tomto kanálu.

Zcela nový kanál v nabídce UPC Crime and Investigation potěší především milovníky kriminálek. Stanice, která zatím vysílá ve standardním rozlišení, se zaměřuje zejména na pořady o skutečných zločinech a jejich vyšetřování. Crime and Investigation bude součástí tarifů Komfort a Komplet.

Další novinkou mezi přidanými kanály bude Eroxxx HD, která ve vysokém rozlišení nabídne hardcore erotický obsah pro dospělé a doplní tak nabídku balíčku Hustler TV, ve kterém jsou nyní programy Hustler HD, Hustler TV, Leo TV a Private!. Stejně tak bude součástí tarifu Komplet a balíčku Filmbox Premium.

Poslední nově přidanou stanicí je erotická Extasy TV ve standardním rozlišení, která bude vysílat na stejné programové pozici jako LEO TV od 6 do 22 hodin. Stejně jako Eroxxx HD bude součástí tarifu Komplet a balíčku Hustler TV. Všechny programy pro dospělé jsou opatřeny dětskou pojistkou. Pro sledování je třeba zadat PIN kód.

Programové pozice pro Horizon HD Mediaboxy a HD DVR Mediaboxy jsou k dispozici na www.upc.cz/pdf/UPC_skladba_programu.pdf . Majitelé CI+ modulů si mohou nové programy manuálně doladit na svých televizních příjmačích na nové frekvenci 554 MHz, SR 6900, QAM 256.