Tiskové zprávy > 2017 > Tisková zpráva

UPC uvádí novou nabídku Happy Home®

Součástí inovované nabídky je i zvýšení rychlosti optického internetového připojení až do 500 Mb/s

Praha, 5. 9. 2017 - Společnost UPC, vedoucí poskytovatel inovativních digitálních TV, internetových a telefonních služeb v České republice, odstartovala novou kampaň so sloganem Užijte si každý moment. Nová kampaň je odrazem neustálých investicí společnosti do rozvoje inovativních technologií, které jejím zákazníkům přinášejí ten nejlepší zážitek z připojení. Součástí kampaně je nejen internet s vyšší rychlostí downloadu až do 500 Mb/s, ale i bohatá nabídka televizní zábavy, včetně 7-denního Zpětného zhlédnutí, mobilní televize Horizon Go, videotéky MyPrime s nabídkou více než 2 tisíců titulů, 160 programů kabelové televize atd. Toto vše je od dnešního dne součástí nové nabídky s názvem Happy Home®, která ztělesňuje superrychlou Wi-Fi a nekonečnou zábavu pro všechny členy domácnosti na všech připojených zařízeních, s excelentním pokrytím v každém koutě domova a kdykoliv.

„Společnost UPC v uplynulých dvou letech svým zákazníkům přinesla oblíbenou funkci sedmidenního Zpětného zhlédnutí, rozšířila a modernizovala svou širokopásmovou síť v České republice pro více než 130 000 domácností, rozšířila počet HD programů na 60 a maximalizovala výkonnost své sítě prostřednictvím nejmodernějších zařízení, jako je například prémiový Wi-Fi modem Connect Box. Je to výsledek dlouhodobých investicí, které společnost UPC realizuje jako součást Liberty Global, největšího světového poskytovatele kabelových služeb. Díky tomu budeme i v budoucnosti schopni obohacovat naši nabídku a přinášet inovace, a tím ještě více naplňovat očekávání a požadavky našich zákazníků v souladu s naším novým sloganem Užijte si každý moment,“ uvedl Martin Miller, generální ředitel UPC Česká a Slovenská republika.

Koncept Užijte si každý moment je založený na rozsáhlém výzkumu, který uskutečnila mateřská společnost UPC, Liberty Global. Ten ukazuje, že i když připojení obohacuje naše životy díky tomu, že můžeme komunikovat, vytvářet a sledovat obsah kdekoli a kdykoli, jsou to chvíle propojení a blízkosti s milovanými lidmi, kterých si vážíme nejvíc. Vylepšená zákaznická péče a vyšší rychlosti, spolu s inovativní optickou technologií a síťovou infrastrukturou, jsou klíčové pro splnění očekávaní zákazníků. Tyto aspekty jsou zároveň těžištěm nové nabídky společnosti UPC s názvem Happy Home®. Nabídka Happy Home® zvýrazňuje komplexní řešení připojení a zábavy, které UPC poskytuje svým zákazníkům. Její součástí je nová internetová služba s rychlostí downloadu až do 500 Mb/s a superrychlá Wi-Fi, kterou zákazník získá díky prémiovému modemu Connect Box. Tyto modemy, zajišťující excelentní pokrytí každé části domácnosti silným signálem, a pro všechna připojená zařízení, již využívá více než 100 000 českých zákazníků společnosti UPC. V rámci nové nabídky budou zároveň všichni zákazníci, kteří doposud využívali tarif Internet 300 Mb/s, převedeni na novou rychlost do 500 Mb/s beze změny ceny. Zákazníci si tak nově mohou vybrat mezi internetovým připojením 100, 200 a 500 Mb/s, díky kterému si mohou naplno užít každý moment svého připojení.

jkolar@upc.sk