Internet od UPC je ten nejlepší pro online hráče

Nejvyšší průměrné rychlosti stahování dat ve
službě Steam v České republice dosahují zákazníci společnosti UPC

Praha, 11.7.2018 – Společnost UPC poskytuje online hráčům v České republice ze všech operátorů nejrychlejší internetové připojení pro online hry, s rychlostí downloadu dvakrát vyšší než je průměr. Vyplývá to z výsledků globálního měření služby Steam, jedné z největších světových herních online platforem, která mapuje celkový objem přenesených dat a rychlost downloadu v jednotlivých zemích. Společnost UPC poskytuje v České republice online hráčům ve službě Steam nejvyšší rychlost stahování dat, která dosahuje v průměru až 52,5 Mb/s. To je víc než dvojnásobek celkové průměrné rychlosti stahování dat ve službě Steam v České republice, která představuje 23,4 Mb/s.

"Společnost UPC tímto znovu potvrdila svou pozici vedoucího poskytovatele internetových služeb v České republice, který svým zákazníkům nabízí neomezené možnosti a zážitky při využívaní internetu. Internetové služby považujeme za klíčové, a proto nadále pokračujeme v jejich zkvalitňovaní. Ať už pravidelným zvyšováním rychlostí, nebo poskytováním megasilného wifi připojení, díky kterému si superrychlou wifi a nekonečnou zábavu mohou užívat všichni členové domácnosti naplno a na všech připojených zařízeních," uvedl generální ředitel UPC Česká a Slovenská republika Martin Miller.

Služba Steam na své stránce pravidelně porovnává průměrnou rychlost downloadu poskytovanou 10 českými operátory podle množství přenesených dat. Výsledky měření Steam-u nabízí také porovnání mezi jednotlivými zeměmi z hlediska celkového objemu přenesených dat a průměrné rychlosti stahování dat ve službě Steam za posledních sedm dní. Společnost UPC Česká republika je z pohledu průměrné rychlosti downloadu v porovnání s ostatními operátory v naší zemi dlouhodobě lídrem.

Internet od UPC – rychlosti až 500 Mb/s a superrychlá Wi-Fi

Společnost UPC nabízí vysokorychlostní, datově nelimitované optické internetové připojení určené pro všechny skupiny uživatelů, včetně těch nejnáročnějších. Zákazníci UPC internetu vedle vysokých přenosových rychlostí – až do 500 Mb/s – oceňují příznivou cenu, stabilitu připojení, a v neposlední řadě i jednoduchou instalaci. Pozitivně hodnotí také 24 hodinovou zákaznickou podporu, minimální vstupní náklady a kvalitní Wi-Fi modemy, včetně špičkového Connect Boxu. Díky vysoké rychlosti připojení a superrychlé WiFi si nekonečnou zábavu s UPC internetem mohou vychutnávat všichni členové domácnosti, a to kdykoli a na všech připojených zařízeních, s excelentním pokrytím v každé části domova. Internet od UPC patří kvůli těmto vlastnostem dlouhodobě mezi nejoblíbenější internetové služby v České republice.

jaroslav.kolar@upc.cz